Skip to content

Meijetocht bij Toerclub de Kampioen

6 juli 20192 minute read

Op zaterdag 13 juli fietsen de leden van Toerclub de Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en wijde omtrek van 1959 tot 2019 richting de Meije. De Meije is een veenriviertje in Zuid-Holland, tussen de Oude Rijn bij Zwammerdam en de Nieuwkoopse plassen. Langs het water ligt het gelijknamige lintdorp De Meije. Een prachtig natuurgebied.

U bent van harte welkom mee te fietsen, dankzij voorrijders die de weg op hun duimpje kennen leert u de mooiste plekjes in het Hollandse polderlandschap kennen. Een koffiestop halverwege zorgt ervoor dat de inwendige mens ook niets te kort komt.
Een aantal langere toertochten de komende weken:
-13 juli Meijetocht: 100 km Start om 8.30 u
-21 juli Loosdrechttocht: 145 km Start om 8.30 u
-27 juli Voorne-Puttentocht: 135 km Start om 8.30 u
-4 aug Kennemerduinentocht: 100 km Start om 8.30 u

De langere toertochten starten bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 90 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

TC De KampioenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top