Skip to content

Maak een match en krijg koffie met gebak!

14 augustus 20192 minute read

Waarschijnlijk weet iedereen nu ondertussen wel wat WassenaarDoet inhoudt, maar voor de paar mensen die dit nog niet hebben meegekregen. WassenaarDoet.nl is dé website waar inwoners elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp.

Nu we een tijdje bezig zijn beginnen ook de super mooie succesverhalen binnen te komen en weten we dat WassenaarDoet niet alleen een goed idee is, maar in de praktijk ook een succes!

Eén van de succesverhalen is die van Tess en Mila*.
Tess is een jonge vrouw die wegens haar ziekte MS veel tijd overdag alleen doorbrengt, ze houdt van de mooie dingen in het leven en wilde graag met iemand naar museum Voorlinden. Met z’n tweeën van kunst genieten is leuker dan alleen! Dus had ze een oproep geplaatst op WassenaarDoet.

Mila had wat extra tijd en zat toevallig net op WassenaarDoet.nl rond te kijken of er nog iets leuks voor haar tussen stond en ze zag de oproep van Tess, ze werd meteen enthousiast en het contact was snel gelegd.

Niet lang daarna hebben Tess en Mila een super gezellige ochtend gehad in Voorlinden en samen genoten van de uiteenlopende collectie. De klik was zelfs zo goed dat ze tegenwoordig regelmatig samen leuke uitjes maken.Ook zijn ze samen al lekker op een terrasje gaan zitten om het kopje koffie met gebak te nuttigen van de bonnen die je bij het maken van een match op WassenaarDoet krijgt!

Hier worden wij dus ontzettend blij van! Hoe leuk is het dat mensen die zo dicht bij elkaar wonen nu opeens elkaars leven een stukje leuker maken!

Wie weet maak jij de volgende match wel!?

Diana

*Wegens privacy redenen zijn de namen in dit verhaal gefingeerd.

Tags

VCWWassenaarWassenaar Doet
Gerelateerde artikelen
Back To Top