Skip to content

Woensdag 11 september a.s. uniek golfevenement op Rozenstein

18 augustus 20192 minute read

Lijkt het u ook zo leuk om een golfwedstrijd met top golfers van dichtbij te volgen? En dan halverwege zin te krijgen om die bal ook eens recht en ver te slaan? Dan is er goed nieuws voor u, want op woensdag 11 september a.s. kunt u dit meebeleven tijdens een uniek golfevenement op Rozenstein.

Om 08:30 uur ’s morgens gaat een aantal flight’s, elk bestaande uit vier golfprofessionals uit heel Nederland, de baan in om het PGA Holland foursome kampioenschap 2019 uit te vechten en bestaat voor u de mogelijkheid om met zo’n flight mee te lopen.

Dan staat om 13:30 uur de zogenaamde Pro-Am op het programma en is het uw beurt om samen met een golfpro van de ochtendwedstrijd en twee vrienden/vriendinnen of zakenrelaties de baan in te gaan voor een ronde van 18 holes, waarbij u en uw flightgenoten van de golfpro tips en aanwijzingen krijgen hoe een betere golfer te worden!

De kosten voor deelname aan deze Pro-Am middag bedragen € 700,- per flight, inclusief koffie, een lunch, een culinaire verrassing in de baan, een borrel, prijsuitreiking en een BBQ na afloop.
Heeft u interesse om met twee vrienden/vriendinnen/zakenrelaties mee te doen? Mailt u dan naar Pro-Am@rozenstein.nl. Op de site van Rozenstein (www.rozenstein.nl) vindt u nog meer informatie over dit golffestijn.

De organisatie kijkt uit naar een zonnige dag met veel enthousiaste deelnemers!

Tags

GolfGolfevenementRozensteinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top