q Beginnen met hardlopen? Start to Run! - Wassenaarders.nl Skip to content

Beginnen met hardlopen? Start to Run!

19 augustus 20192 minute read

September: het is weer tijd om fit te worden na teveel wijntjes en bitterballen op een zomers terras. Geen smoesjes meer, ook jij kan het! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 31 augustus 2019 start bij WZK Tri-Team Dé loopvereniging van Wassenaar een nieuwe cursus Start to Run. Na een zes weken kan ook jij zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Believe it! Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in de parken van Wassenaar. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook uitgebreide informatie over blessurepreventie, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én De voedingsgids voor sporters vol gezonde tips en recepten.

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een verantwoorde en gezonde hardloop carrière begonnen. Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving en laat je begeleiden door een professioneel en ervaren Start to Run team van gediplomeerde trainers, ervaren begeleiders en een fysiotherapeut.

Twijfel je of je Yakult Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Kom dan naar de proeftraining op zaterdag 24 augustus 2019 en maak kennis met jullie Start to Run trainers. Vanaf 9:00 uur staat koffie en thee klaar en om 9:30 begint de proeftraining. Aanmelden hoeft niet maar kom wel op tijd zodat je niets mist.

De eerste Start to Run training begint op zaterdag 31 augustus 2019. Er wordt gestart vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar). De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechter zijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats.

Voor meer informatie: https://www.tri-team.nl/start-to-run/

Tags

Start to RunTri-TeamWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top