Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwartsponsor van de maand: J.K. van den Dool BV

25 augustus 20192 minute read

Voor de sponsor van de maand augustus is Carl Verburg met een lekkere taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek geweest bij Jaco van J.K. van den Dool aan de Oostdorperweg. Jaco steunt met zijn bedrijf al jaren Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Van den Dool en jouw rol binnen deze organisatie.
Jaco: Wij zijn familiebedrijf en bestaan al 90 jaar. Ik ben de 3e generatie en ben momenteel directeur-eigenaar. Iedereen kent ons van de tuinmaterialen en van de containers maar wat leuk is om te vertellen is dat we de laatste jaren enorm zijn gespecialiseerd in bodemverbeteraars. Bodemverbeteraar zijn substraten die worden gebruikt voor de verbetering van de bodem voor groeiplaatsen voor bomen en borders van vaste planten. Deze substraten stellen wij zelf samen en leveren wij in heel Nederland en exporteren wij ook naar België, Duitsland en Frankrijk.

Carl: Hoe zie je de toekomst van Van den Dool?
Jaco: Wij zijn een solide familiebedrijf met medewerkers die hier al heel lang werken. Wij hebben medewerkers die al meer dan 35 jaar bij ons werkzaam zijn. De medewerkers variëren in leeftijd van 17 jaar tot 69 jaar. We hebben een modern wagen-en machinepark, daarmee zijn wij klaar voor de toekomst!

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Van den Dool van kennen?
Jaco: Al jarenlang sponsoren wij Blauw-Zwart. Vooral ook door Ron Raaphorst en Marco Lagerberg, waar ik veel mee om ga. Dit zijn zeer betrokken Blauw-Zwarters!
Vanuit het bedrijf kennen veel mensen vanuit het dorp.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Jaco: Ik ben van huis uit een fietser. Ik sponsor niet alleen Blauw-Zwart maar verdeel het over meerdere sportverenigingen, zoals hockey, tennis, golf en biljart.
Blauw-Zwart is een dorpsclub waar ik gewoon heel veel mensen ken.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Jaco: Blauw-Zwart heeft veel goede vrijwilligers die je op een voetstuk moet zetten. Gewoon een mooie vereniging met trouwe sponsoren. Op naar de 2e klasse!

Tags

Blauw-ZwartSponsorWassenaar
Back To Top