Ga naar hoofdinhoud

7 September Nazomerconcert met Volkmann Trio in de Klankvijver op Landgoed Duivenvoorde

3 september 20192 minute read

Voorschoten – Het internationaal geprezen Volkmanntrio bestaande uit Valentina Toth (piano), Coraline Groen (viool) en Jobine Siekman (cello) zal op 7 september een prachtig nazomerconcert verzorgen in de Klankvijver, de tot intieme concertruimte verbouwde zaal in de historische werkschuur op het Landgoed Duivenvoorde.

Op het programma staan o.a. Beethoven’s romantische pianotrio op. 70 no. 2 in Es majeur en het spectaculaire pianotrio van de impressionist Maurice Ravel. Dit laatste stuk wilde het Volkmantrio al langere tijd heel graag spelen. Zij kozen speciaal hiervoor 2019 uit, omdat dit ook het Rembrandtjaar is. Nu zult u denken: Rembrandt was toch geen impressionist? Nee, dat weten zij ook, maar zij vinden dat het ‘clair obscur’ – het heftige contrast tussen licht en donker dat kenmerkend is voor Rembrandt – ook heel erg te horen is in Ravel.
Prachtige, afwisselende werken die het Volkmanntrio als geen ander vol overgave en passie zal vertolken. Ideale muziek dus voor een warme nazomeravond met een gouden randje.

Inloop: 19:30 uur. Aanvang concert: 20:00 uur.
Entree inclusief pauzedrankje: € 25,00.
(De Klankvijver en directe omgeving zijn rookvrij)

Reserveren: bij E.A. Tibben-Verloop per email: elisetibbenverloop@gmail.com
Uw reservering wordt bevestigd zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt op rekening:
NL03 INGB 0008 1431 16 t.a.v. E.A. Verloop te Voorschoten
zij ten gehore brachten was mooi, verantwoord, evenwichtig’

 

Tags

ConcertDe KlankvijverDuivenvoordeVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top