Skip to content

Wassenaarse ouderen geven oordeel over seniorenbeleid van gemeente

8 september 20192 minute read

Wat is er tot nu toe terecht gekomen van de inzet van de Wassenaarse gemeentepolitiek voor de vele ouderen die onze gemeente telt? Nu de gemeenteraad bijna halverwege zijn zittingsperiode is, nodigt de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO) alle oudere Wassenaarders uit om op woensdagmiddag 9 oktober 2019 in de sportkantine van RKSV Blauw-Zwart hun mening te geven over de wijze waarop gemeenteraad en college van b en w het coalitieakkoord uitvoeren .

Ook zal worden gemeten in hoeverre de politici hebben geluisterd naar de dringende wensen die de FWO namens de Wassenaarse ouderen bij de vorming van het nieuwe college al op tafel heeft gelegd.

De ouderenorganisaties roepen hun leden, maar ook alle andere oudere Wassenaarders op hun stem te laten horen. Voor deze bijeenkomst is er voor gekozen alle leden van de gemeenteraad en het college van b en w uit te nodigen. Maar dan wel uitsluitend als toehoorders. Ouderen spreken op 9 oktober en het resultaat van dit gesprek zal helder samengevat worden gepubliceerd. De gemeenteraad komt kort later in het najaar aan bod bij de politieke discussies over de gemeentebegroting. De FWO en alle ouderen kunnen dan te horen krijgen wat de politici met al hun raadgevingen doen.

Wassenaarse senioren, noteer dus alvast de 9de oktober 20129 in de agenda. De bijeenkomst begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) en eindigt om 17.00 uur. De koffie staat klaar als dagvoorzitter Ton Kohlbeck de leiding van deze ‘luister naar de senioren’- hoorzitting op zich neemt. U vindt de kantine van Blauw-Zwart aan de Dr. Mansveltkade naast de gemeentelijke sporthal. Aanmelden is niet nodig.

Tags

FWOOuderenbeleidWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top