Skip to content

Open repetitieavond The Passion Wassenaar zondag 29 september

10 september 201949 second read

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent, dat over enkele weken de repetities starten van “The Passion Wassenaar”!
Iedereen, die van zingen en acteren houdt kan deelnemen aan The Passion Wassenaar. Er hoeft geen toelatingsauditie gedaan te worden voor deelname aan het koor en de cast, maar er zullen wel aparte audities worden gehouden voor de (hoofd)rollen in het stuk.

Tijdens de repetities die aanvangen op 29 september 2019 om 19:00 uur in de St. Jozefkerk in Wassenaar komen alle zangers/acteurs samen en studeren zij de stukken en het script in onder leiding van zangcoach Kees van der Linden en regisseuse Margreet Osinga.

Lijkt het jou leuk om in The Passion Wassenaar mee te zingen en/of te spelen? Kijk dan voor meer informatie en het aanmeldformulier op www.thepassionwassenaar.nl

Weet je niet zeker of The Passion Wassenaar iets voor jou is? Kom dan geheel vrijblijvend meezingen en spelen tijdens de open repetitieavond op 29 september van 19:00 tot 21:15 uur in de St. Jozefkerk in Wassenaar.

Tags

The PassionWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top