Skip to content

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Aerofit

17 september 20192 minute read

Voor de sponsor van de maand september is Carl Verburg met een lekkere taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek geweest bij Linda van Paassen van Aerofit Healthclub aan de Hofcampweg. Zij steunt met haar bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Aerofit en jouw rol binnen deze organisatie.
Linda: Wij hebben 22 jaar geleden Aerofit overgenomen van André van Herk/Stigter Sport.
Wij, tot 1 september j.l. samen met Frank Reijn, hebben samen een prachtig fitnesscentrum neergezet waar veel mensen van binnen en buiten Wassenaar graag komen. Vanaf 1 september zet ik, samen met mijn team, Aerofit met veel plezier voort.

Carl: Hoe ze je de toekomst van Aerofit?
Linda: Ik denk dat er steeds meer behoefte komt aan gezond leven en meer bewegen. Daar kan Aerofit een belangrijke rol in spelen. Belangrijk is wel dat je up to date blijft door steeds meer nieuwe dingen aan te bieden. Zo hou je mensen gemotiveerd en enthousiast. Aerofit is altijd vernieuwend bezig!

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Aerofit van kennen?
Linda: Sowieso hebben wij een mooi sponsorbord. Verder trainen er heel veel Blauw-Zwarters bij ons en veel personeelsleden zijn op een of andere manier verbonden aan Blauw-Zwart.
Zelf kom ik niet veel op Blauw-Zwart, maar ik blijf op de hoogte door de verhalen.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Linda: Sport is mijn leven, dat lijkt me duidelijk! Ik vind het heel leuk om te zien dat zoveel Wassenaarders betrokken zijn bij Blauw-Zwart en dat het verenigingsleven nog zo leeft in Wassenaar. Blauw-Zwart speelt een belangrijke rol binnen de gemeente.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Linda: We zien dat steeds meer mensen het belang van krachttraining inzien. Ter ondersteuning van hun eigen sport, ter voorkoming van blessures en krachttraining verbetert de prestatie in het algemeen. Daarom zien we dat steeds meer Blauw-Zwarters de weg vinden naar Aerofit.
Bij Aerofit kunnen we sportspecifieke trainingsprogramma’s maken, gericht op voetbal, tennis, golf en noem maar op.
Ben je nog nooit bij Aerofit geweest? Vraag dan een gratis dagkaart aan via www.aerofit.nl en ervaar wat Aerofit voor jou kan betekenen!

Tags

AerofitBlauw-ZwartSponsorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top