Skip to content

Bazaar in de Messiaskerk op 5 oktober

25 september 201954 second read

Op zaterdag 5 oktober organiseert de Messiaskerk van 10.00 – 16.00 uur haar jaarlijkse bazaar, al meer dan 40 jaar een begrip in Wassenaar. Vintage/tweedehands kleding, de laatste boeken, sieraden en servies & kookspullen: de bazaar biedt mooie items verdeeld over meer dan 20 grote kramen. De opbrengst van de bazaar wordt verdeeld over een aantal goede doelen.

En dat is nog niet alles. Het ruime assortiment bestaat ook nog uit speelgoed, schoenen, tassen, kerstversiering, elektrische apparatuur, puzzels en potten/vazen. Daarnaast kunt u genieten van huisgemaakte soep, verse oliebollen en ander lekkers.

Inzamelavonden
Om de kramen te vullen organiseert de Messiaskerk inzamelavonden. Deze vinden plaats op 1, 2 en 3 oktober van 19.00 – 20.30 uur. Heeft u nette en goede spullen liggen die u niet meer gebruikt? Gun ze dan een tweede leven en lever ze in voor de bazaar. Alleen items die schoon, heel en nog bruikbaar zijn worden ingenomen. Geen grote meubels, matrassen en dergelijken.

Veiling
Op vrijdagavond 4 oktober worden de mooiste items geveild. De veiling vindt plaats om 19.30 uur, tussen 18.30 en 19.30 uur zijn de veilingitems te bekijken.

Alle activiteiten vinden plaats in de Messiaskerk (achter de Albert Heijn), Zijllaan 57 in Wassenaar.

Tags

BazaarMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top