Skip to content

6 oktober: Greenwoods Romantisch Hubertus Herfstfeest

2 oktober 20192 minute read

Geniet van een gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden- en jachtcultuur in een feestelijke sfeer.

Er wordt een bezoek gebracht aan het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt langs het interreligieuze hoenderhok, het Oudhollandse coffij huysje, de vijvers, de Afrikaanse hut, het Kaapse paviljoen, de folly van een Zermatter chalet en warme kruidenwijn op het Drielandenpunt. Gevolgd door een rijtoer in een traditioneel rijtuig getrokken door zware trekpaarden uit de Ardennen.

Na de romantische toer door Wassenaar in herfsttinten luistert U naar een van de grootste dansorgels van Nederland, het GreenWoods Paleisorgel, en wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, jagerthee, kruidenwijn, warme chocola, speculaas enz. met een JACHTHOORNCONCERT. De Jachtzaal is helemaal in herfstsferen gebracht. De Stoeterij organiseert al vele jaren deze druk bezochte Hubertusbijeenkomsten, en zet hiermee een populaire en gezellige traditie voort.

Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan, en geniet van de trendy “fall foliage”, zoals de Amerikanen de herfsttooi noemen. En doe mee aan het daaropvolgende levendige herfstgebeuren in de Jacht- en Tuigenzaal van de Stoeterij. Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor de vijfde maal door een ieder te bezoeken.

Herfst Fest op zondag 06.10, zondag 13.10, zondag 20.10, zondag 27.10 om 13:00 en 15:00. € 12,50/17,50 www.gippp.nl/hubertusherfstfest, tickets www.green-woods.net/webshop/

Meer informatie via : http://www.gippp.nl/hubertusherfstfest/

Tags

GreenwoodsHubertus Herfst FestWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top