Skip to content

zaterdag 5 oktober Op de Thee Bij live interview met Joke Bruijs

4 oktober 201945 second read

Midvliet FM komt live uitzenden vanuit Theater Warenar en u kunt erbij zijn!

Zaterdag 5 oktober van 15.00 tot 17.00 uur gaat Joke Bruijs in gesprek met Midvliet FM voor de Live uitzending van het radioprogramma “Bekende Plaatsgenoten”. Dit keer vanuit het Warenar Theatercafé in Wassenaar. En u kunt er bij zijn!

Als u aanwezig wilt zijn als publiek bij dit unieke interview met plaatsgenoot Joke Bruijs, dient u zich aan te melden bij Midlviet FM. Maar let op, er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden publiek interview 5 oktober: 070 320 2266 of via bekenden@midvliet.nl

Later dit Theaterseizoen komt Joke Bruijs samen met de band Musica Extrema optreden in Theater Warenar met haar theaterconcert “Café du Monde”. Dit optreden vindt plaats op zondagmiddag 23 februari 2020. Kaarten zijn nog beschikbaar via de website van Theater Warenar www.warenar.nl of aan de kassa, welke ook op zaterdag 5 oktober geopend zal zijn gedurende het interview

Tags

MidvlietRadioWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top