Skip to content

Vrijdag 11 oktober Archeologielezing bij de RijnlandRoute

6 oktober 201945 second read

Horen hoe het staat met het onderzoek naar de Romeinse Weg bij de Tjalmaweg in Valkenburg? Op vrijdag 11 oktober geeft archeoloog René Isarin een lezing in het informatiecentrum van de RijnlandRoute.

René Isarin vertelt op deze dag uitgebreid over de laatste resultaten van het archeologisch onderzoek naar deze unieke vindplaats die afgelopen zomer werd aangetroffen bij opgravingen in het kader van de RijnlandRoute. Aansluitend wordt er al een tipje van de sluier opgelicht en zijn een aantal bijzondere vondsten bezichtigen.

Wanneer: 11 oktober: 10.30 – 12.00 uur
Waar: informatiecentrum RijnlandRoute, Rietpolderweg 19, Leidschendam.

Er is plaats voor maximaal 50 personen. Aanmelden kan via: https://rondleiding-rijnlandroute.nl/.

In de bodem en onder water bevinden zich zichtbare en onzichtbare resten die veel kunnen vertellen over hoe mensen vroeger leefden en werkten. Onze bodem is een archief dat we willen bewaren. Daarom vindt de Provincie Zuid Holland het belangrijk dat voorafgaand aan de start van een bouwproject eerst archeologisch onderzoek

Tags

ArcheologieRijnlandRouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top