Skip to content

Herfstwandeling landgoed de horsten

22 oktober 201941 second read

Op zondag 3 november organiseert het IVN regio Leiden een herfstwandeling op landgoed de Horsten in Wassenaar.
De thema’s van deze wandeling zijn o.a. bladverkleuring, paddenstoelen en het strandwallenlandschap. Tijdens de wandeling door het afwisselende landschap kunt u genieten van de vele paddenstoelen, de bladverkleuring van dit moment en de vele trekvogels. We gaan ook op zoek naar koninklijk wild.

Sinds enkele jaren leven er buiten Reeën ook een aantal damherten. Het idee dat we tijdens de wandeling misschien oog in oog komen te staan met dit wild is voor vele de optimale natuurbeleving.

Wilt u al dit moois met eigen ogen aanschouwen ? Kom dan op zondag 3 november om 14 u. naar landgoed de Horsten, ingang Papenweg te Wassenaar. Toegang 1 Euro. U kunt vooraf een kaartje bestellen via : www.landgoeddehorsten.nl , of ter plekke via uw telefoon .

Tags

de HorstenIVNNatuurexcursieWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top