Skip to content

Blauw-Zwart JO9-3 is niet te stoppen!

14 november 20192 minute read

Afgelopen zaterdag 9 november, op een koude en zeer regenachtige ochtend, stonden de jongens Stef, Ruben, Sem, Thomas, Tobias, Mike, Jim en Ewout er klaar voor tegen Valken ’68 JO9-3. Een paar weken geen wedstrijd gespeeld, voldoende supporters langs de lijn en enthousiast genoeg. Dat beetje regen kon de jongens niet tegenhouden!

Met Stef in het doel, Ruben en Jim als spitsen, Mike en Sem op het middenveld, Thomas en Tobias als verdedigers en Ewout als eerste reserve was de beginopstelling bekend. Helaas moesten de jongens er een beetje inkomen en stonden ze al snel 0-2 achter. Maar dat zorgde eigenlijk voor nog meer vechtlust bij de jongens. Er waren verschillende pogingen van Jim, prachtige voorzetten van Mike, snoeiharde corners van Ruben en goede reddingen van keeper Stef. Met het prachtige verdedigswerk van, rots in de branding, Thomas en de supersnelle acties van Ewout, lukte het Blauw-Zwart uiteindelijk om 5 keer te scoren door Tobias en Sem. Met een eindstand bij het laatste fluitsignaal van 5-3 kunnen de jongens van Blauw-Zwart JO9-3 trots zijn. Ondanks de enorme regen en kou, waren ze de terechte winnaar van deze wedstrijd!

Na de wedstrijd gingen alle supporters en spelers snel naar huis om lekker op te warmen, want dat was na deze natte en koude wedstrijd wel nodig!

Tags

BlauwZwartJO9VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top