Skip to content

Duinrell Organiseert Voor De 10e Keer Landgoed Van Sinterklaas

14 november 20192 minute read

Na het succes van afgelopen negen jaar, wordt Duinrell op 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019 voor het 10e jaar op rij omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beide weekenden zijn er van 10:00 uur tot 16:30 uur allerlei Sinterklaas-activiteiten te beleven waarbij ook veel activiteiten binnen zijn, zoals het swingende SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas.

SiSaSinterklaasConcert
Tijdens het SisaSinterklaasconcert kunnen de kinderen hun coolste moves laten zien. De Party Pieten maken er samen met zangeres Sita een groot feest van tijdens de Pietendisco. Natuurlijk eindigt het SisaSinterklaasconcert met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.
Showtijden: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur

Het Huis van Sinterklaas
In het Huis van Sinterklaas ontdekken kinderen waar de Pieten op Duinrell slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe alle verlanglijstjes bij Sinterklaas terechtkomen. Kinderen kunnen een lesje volgen in de Pietenschool en pepernoten proeven in het pepernotenrestaurant.
Openingstijden: 10:00 tot 16:30 uur

De Pieten Parade
Iedere dag tijdens het Landgoed van Sinterklaas trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Samen kun je een plekje uitkiezen aan de kant en genieten van alles wat voorbij komt.
Showtijden: 13:30 uur

Winterattracties open
Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn de winterattracties uiteraard ook open. Gasten kunnen alle Sinterklaas-activiteiten afwisselen met bijvoorbeeld een ritje in de Kikkerachtbaan of Aqua Swing.
Openingstijden: 10:00 tot 16:30 uur

Tikibad
En na alle Sinterklaas-activiteiten kunnen gasten opwarmen in glijbanenparadijs het Tikibad. Hoog, lang, snel, tollend, met banden of zonder en in het donker … Het Tikibad heeft glijbanen voor groot en klein. Speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter is er kids waterpark Playa met vier toffe glijbanen.
Openingstijden: zaterdag van 10:00 tot 21:30 uur en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Weekendje Duinrell
Voor alle gasten die niet genoeg kunnen krijgen van het Landgoed van Sinterklaas, biedt Duinrell om ook een weekend te komen slapen op het vakantiepark. Tijdens het Landgoed van Sinterklaas hebben vakantiegasten onbeperkt toegang tot alle Sinterklaas-activiteiten, de winterattracties en het Tikibad.

Tags

DuinrellSinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top