Skip to content

Blauw-Zwart sponsor van de maand: MaXXus

15 november 20192 minute read

Voor de sponsor van de maand november is Carl Verburg met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek geweest bij Ron Raaphorst van MaXXus.
Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over MaXXus en jouw rol binnen deze organisatie
Ron: Maxxus levert communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Van internetverbinding tot de meest geavanceerde telefonie-omgevingen. Ik ben directeur-eigenaar en houd mij met name bezig met marketing en sales.

Carl: Hoe ze je de toekomst van MaXXus?
Ron: Positief! De technische ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op, waar wij goed op kunnen inspelen. Eén kanttekening: ik ben wel erg bang voor een aankomende recessie.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en MaXXus van kennen?
Ron: Als voetballer van Veteranen 1 en als vrijwilliger van de sponsorcommissie en de Business Club. MaXXus is medesponsor van de seniorenselectie.
Op mijn 6e ben ik begonnen met voetballen bij Blauw-Zwart en nu 42 jaar later nog steeds actief. Als sponsor zijn wij ooit begonnen in 1994 als lid van de Business Club.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Ron: Ik ben altijd sportief aangelegd geweest, van voetbal tot tennis tot skiën. Helaas laat het lichaam het nu een beetje afweten, dus beperkt het sporten met name tot fietsen. Blauw-Zwart heeft denk ik verder geen toelichting nodig!

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Ron: Blauw-Zwart is een fantastische vereniging en er zijn veel fraaie ontwikkelingen gaande, waaronder verduurzamen. Het complex is top, de tribune is vernieuwd.
Soms lijkt het alleen wel eens dat voetbal niet meer het belangrijkste is op de club.

Tags

BlauwZwartMaxxusSponsorVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top