Skip to content

Petitie gestart voor behoud forensen-buslijn 386

18 november 201935 second read

Forensen die gebruikmaken van Arriva buslijn 386 (van Oegstgeest naar Den Haag v.v.) zijn een petitie gestart voor behoud van deze buslijn. De initiatiefnemers melden op de petitie-website dat buslijn 386 in stilte dreigt te woren opgeheven. Zij pleiten voor behoud van buslijn 386, op zijn minst als spitsverbinding. 

Volgens vervoerder Arriva is de bezettingsgraad met 2,5 passagiers per busrit te laag om de buslijn in stand te houden. Dit beeld wordt niet herkend door de initiatiefnemers, die tevens pleiten voor behoud van de buslijn als spitsverbinding. Buslijn 386 rijdt via de A44/N44 van Oegstgeest naar Den Haag v.v. Ook veel inwoners uit Wassenaar maken gebruik van de buslijn. Gisteravond telde de petitie bijna 700 ondertekenaars van de petitie

 

Tags

ArrivaBuslijnPetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top