Skip to content

Reizen met de Regiotaxi tijdens de feestdagen?

29 november 20192 minute read

Wilt u met de Regiotaxi reizen tijdens de feestdagen? Reserveer uw rit dan ruim van te voren. Zeker als u met een grotere groep mensen reist. Drie tips: bestel uw rit zo vroeg mogelijk, boek op aankomsttijd en maak gebruik van de terugbelservice.

Bestel uw rit zo vroeg mogelijk

Als u nu al weet waar u met de feestdagen naartoe gaat, kunt u uw rit het beste nu alvast bestellen. Regiotaxi kan uw rit dan beter inplannen en zorgen dat u op tijd wordt opgehaald.

U kunt uw ritten tot een jaar vooruit inplannen.

Boek op aankomsttijd

Soms moet u echt ergens op tijd zijn. U kunt dan uw rit bestellen op de tijd waarop u wilt aankomen. De taxi zet u uiterlijk een kwartier vroeger af en in ieder geval op tijd.

Deze rit moet u tenminste twee uur van tevoren bestellen.
Ook hier geldt: hoe eerder u bestelt, hoe beter.

Maak gebruik van de terugbelservice
Wilt u gebeld wilt worden op het moment dat de taxi eraan komt? Geef dan uw mobiele telefoonnummer op óf het telefoonnummer van het adres waar u vertrekt (zowel voor de heen- als terugreis). Zo hoeft u minder lang te wachten en kunt u zich rustig voorbereiden om te vertrekken.

Goed om te weten: de chauffeur kan uw nummer zelf niet zien. Hij belt u via de computer in de taxi.

Voor meer informatie of een reservering belt u Regiotaxi Haaglanden op 088 – 9666 000. Let op, tijdens de jaarwisseling is er geen Regiotaxivervoer van 22.00 tot 01.00 uur.

Tags

FeestdagenRegiotaxiWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top