Skip to content
Niels Lodewijk en Edwin de Mol | Foto: Jell Fotografie

Wassenaarders.nl: Edwin neemt het stokje over

5 december 20193 minute read

Begin 2019 is Wassenaarders.nl overgegaan van oprichter Marco van Leeuwen naar Niels Lodewijk. Per 23 november zal Wassenaarders.nl worden overgenomen door Edwin de Mol.

Niels: Na een aantal jaar wikken en wegen heb ik besloten een carrière switch te maken en ben ik afgelopen september aan een lerarenopleiding wiskunde begonnen. De hoeveelheid tijd die overblijft blijkt helaas te beperkt om naar mijn eigen tevredenheid vorm te geven aan Wassenaarders.nl. Ik heb daarom besloten om een opvolger te zoeken die de aandacht aan de website kan geven die het verdient. Ik was al bekend met Edwin door zijn werk voor Wassenaar Nieuws en hij was geïnteresseerd Wassenaarders.nl over te nemen.

….En dat betekent dat ‘het stokje wordt overgedragen’.

Edwin: Als beheerder van de nieuwswebsite wassenaar.nieuws.nl volg en verspreid ik sinds februari 2018 het nieuws in Wassenaar. Een mooi tijdverdrijf! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen bij mij werd gepeild of ik interesse zou hebben in het beheer van Wassenaarders.nl

Hoewel ik in buurgemeente Katwijk woonachtig ben, zijn er wel meer raakvlakken dan alleen Wassenaar Nieuws. Mijn oudste broer is geboren in Wassenaar en mijn vader heeft in de tweede helft van de jaren ’60 op het gemeentehuis (De Paauw) gewerkt ten tijde van toenmalig burgemeester Molly Geertsema. Tevens is het altijd fijn om te genieten van het moois dat de regio ons te bieden heeft en dat geldt zeker ook voor de gemeente Wassenaar!

Mijn voorliefde voor lokaal nieuws maakt dat ik tot nu toe niet louter actief ben voor wassenaar.nieuws.nl Ik ben tevens politiek verslaggever voor het huisaanhuis-blad Katwijks Nieuwsblad en Weekendkrant en ik was eerder actief als verslaggever voor andere ‘nieuwsmakers’. Daarnaast ben ik ondermeer actief op het vlak van social PR en communicatie waarbij ik bedrijven, verenigingen en evenementen ‘in the picture’ zet.

Wat betreft Wassenaarders.nl zal qua stijl en inhoud verder worden voortgeborduurd op de inspanningen van mijn voorgangers Marco en Niels. Het is mijn streven om zelf ook mee te schrijven aan ‘Wassenaarders’ als online nieuwsbron voor Wassenaar. Ik blijf zeer geïnteresseerd in verslagen van gebeurtenissen, aankondigingen van evenementen, zakelijk nieuws, etc. etc. om zodoende de Wassenaarse gemeenschap optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vanzelfsprekend denk ik graag mee bij het onder de aandacht brengen van uw diensten, producten et cetera voor een groter publiek.
Heeft u tips, ideeën, een promotievraag of wilt u zelf een bijdrage leveren, neem dan gerust contact met mij op! Mail: info@wassenaarders.nl

 

Tags

Edwin de MolOpvolgerWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top