Skip to content

Sint voor ieder1!

6 december 201942 second read

Voor veel kinderen hoort elk jaar het vieren van Sinterklaas er altijd bij. Dit is helaas niet voor alle kinderen het geval. Dit jaar heeft de gemeente Wassenaar samen met partner Stichting ‘Sintvoorieder1’ veel gezinnen met een kleine beurs blij gemaakt met mooie cadeautjes. Deze gezinnen kregen de cadeaupakketjes op maandag 2 december uitgereikt. Wethouder Inge Zweerts de Jong (Werk en Inkomen) hielp een handje mee.

Online inschrijven

De gezinnen kregen per brief informatie over de actie. Zij konden zich online hiervoor inschrijven. Dit jaar gaat het om ruim 70 kinderen in Wassenaar.

Mogelijkheden voor inwoners met een kleine beurs
De gemeente heeft mogelijkheden om mensen met een minimuminkomen echt te laten meedoen aan de samenleving. Het gaat om bijvoorbeeld een regeling voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Meer informatie over de regelingen en het aanvragen hiervan vindt u op www.lv.nl/minima.

Tags

GemeenteMinimaSinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top