Skip to content

Workshop StudieKeuzeKans in Wassenaar

9 december 201953 second read

Op 27 en 30 december organiseert Studilemma in Wassenaar een speciale workshop voor jongeren die hun middelbare schoolexamen voor de boeg hebben, een tussenjaar doen of misschien willen stoppen met hun opleiding.

Tijdens de workshop StudieKeuzeKans gaan maximaal 10 jongeren op vrijdagmiddag 27 december van 13.00 tot 16.00 uur op zoek naar antwoorden op de vragen: hoe ben ik? Wat past bij mij? Wat wil ik (studeren)? Ze zijn verzekerd van de deskundige begeleiding van 2 ervaren studiekeuzeadviseurs, Tineke Haitsma en Annemieke van der Bilt. De opgedane ideeën en inzichten kunnen dan bezinken in het weekend, waarna alle deelnemers op maandag 30 december 2019 in een persoonlijk gesprek met één van beide studiekeuzeadviseurs verder begeleid worden en advies krijgen.

De beide activiteiten vinden plaats in De Hofcamp, Hofcampweg 71, 2241 KE te Wassenaar. De kosten zijn € 79,00 inclusief het persoonlijke nagesprek.

Geen idee wat je wilt gaan studeren? Dan is deze workshop in ieder geval een goed idee! Aanmelden kan via www.studilemma.nl. Liever persoonlijke begeleiding? Ook dan is Studilemma het begin van de oplossing! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tineke Haitsma, tel. 06-24676397.

Tags

studiekeuzeWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top