q Het Rijnlands Lyceum kleurde weer paars afgelopen vrijdag - Wassenaarders.nl Skip to content

Het Rijnlands Lyceum kleurde weer paars afgelopen vrijdag

16 december 201927 second read

Denk je niet in hokjes, accepteer je iedereen, ongeacht sekse of seksualiteit, dan draag je paars! Veel leerlingen van het Rijnlands gaven gehoor aan deze oproep en kwamen naar school in een paarse trui, lieten hun nagels paars lakken of maakten een selfie bij de stand van Jongerenwerk Wassenaar.

Sinds een aantal jaren doet het Rijnlands nu mee aan Paarse Vrijdag, een initiatief opgezet door het GSA-netwerk (gay-straight-alliance) en bedoeld als actiedag waarop scholieren met de hele school hun steun voor sekse, gender en seksuele diversiteit kunnen laten zien door paars te dragen.

Tags

Paarse VrijdagRijnlands LyceumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top