q Frans toneel op het Rijnlands Lyceum - Wassenaarders.nl Skip to content

Frans toneel op het Rijnlands Lyceum

19 december 201930 second read

Dinsdag 17 december 2019 was het zover. Het Frans toneelgezelschap TNT- théâtre de classe mondiale kwam bij ons op school het volgende stuk opvoeren “Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran” d’Eric-Emmanuel Schmitt..

De leerlingen ( 5 Havo, 5 en 6 Vwo) hadden al vooraf het boek tijdens de Franse les gelezen. Het gezelschap bracht het boek op een zeer originele wijze weer. Even waanden wij als toeschouwers ons in het Parijs van de jaren 50. De dialogen zaten knap in elkaar en werden door dans en liedjes afgewisseld. We kijken er nu alweer naar uit wanneer dit toneelgezelschap weer op onze school zal komen spelen.

Tags

Rijnlands LyceumToneelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top