Skip to content

Hang Guido Weijers in de Kerstboom

20 december 201947 second read

Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Vergeet alle zelfhulpboeken en neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Guido Weijers belicht, in een vrolijk theatercollege, de wetenschappelijke kant van geluk en blijft ver weg van zweverig gedoe.

Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Is er een succesformule?  Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk’ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen.
Een leuke tip voor onder de Kerstboom of als oudejaarscadeau!

Theater Warenar | woensdag 26 februari 2020 | 20.15 uur | € 25
Kaarten: www.warenar.nl | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur

KERSTSLUITING: De Kassa van Theater Warenar is gesloten van dinsdag 24 december t/m zondag 5 januari . Online kaarten bestellen kan wel.

Tags

guido weijersTheaterWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top