Skip to content

Schemerwandeling op landgoed de Horsten

23 december 201949 second read

Op zondag 29 december organiseert het IVN regio Leiden een schemerwandeling op koninklijk landgoed landgoed de Horsten in Wassenaar. Het thema van deze wandeling is: Van licht naar duisternis.

Tijdens de wandeling zal er aandacht worden besteedt aan het strandwallenlandschap, bomen in de winter en de vele vogels uit noord europa die hier overwinteren .
De wandeling start om 15 u. en duurt tot 17 u. Dit betekent dat we tijdens de wandeling in het bos de overgang meemaken van licht naar duisternis. We merken hoe bij zonsondergang de wind gaat liggen, hoe de geluiden van het bos veranderen, hoe een tsjilpende roodborst plaats maakt voor de mysterieuze roep van de bosuil en staan nog even stil wanneer plots een ree ons pad kruist.

Om veilig met een gids door een donker bos te lopen is een ervaring die men niet snel vergeet! Goed schoeisel is aan te bevelen. Wilt u dit ook meemaken? Kom dan op zondag 29 december om 15 u. naar landgoed de Horsten in Wassenaar; ingang Papenlaan.

Tags

de HorstenIVNWandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top