dinsdag 03 augustus 2021

E Events

NLdoet in 2019! Wassenaar toch ook?

Wassenaar - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart gaat de landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds NLdoet weer van start. Er zijn nu al bijna 6.000 klussen aangemeld die tijdens de actiedagen opgepakt gaan worden door honderdduizenden vrijwilligers en dat worden er nog veel meer. Deze actie zet het belangrijke vrijwilligerswerk in de spotlight. Doe je ook mee voor een dag of een dagdeel?

Vrijwilligersorganisaties kunnen op de website www.nldoet.nl een klus aanmelden die – met hulp van vrijwilligers – in een dagdeel, een dag of max. 2 dagen te klaren is. Tot 31 januari kunnen zij ook een aanvraag voor een financiële bijdrage van max. 400 euro aanvragen voor deze klus.
Dus.... valt er iets te klussen in bijv. de buurt, bij de vereniging, bij de woonvoorziening, de natuur of in een dierenverblijf enz. Zoals bijv. een tuin- of verfklus, een gezellige middag voor bewoners, een opruimklus etc.: Meld het aan via de site van NLdoet. Op www.nldoet.nl vinden potentiele vrijwilligers een overzicht van alle aangemelde klussen, in Wassenaar of elders in Nederland. Doe ook! Meld je aan, in je eentje, met je vrienden, familie, collega’s, buren of bijvoorbeeld je sportteam. Ervaar, net als de honderdduizenden Nederlanders die jaarlijks tijdens deze actie actief zijn, hoe leuk het is om met z’n allen ons land nog een klein beetje mooier te maken.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 070-5113133
Van Heeckerenstraat 2 Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 9.30 – 12.00 uur op ons kantoor of vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Wassenaar.