maandag 25 oktober 2021

E Events

NLDoet 2019 Heb jij je al aangemeld?

Wassenaar - Over een kleine maand is het al weer zo ver...... Op 15 en 16 maart a.s. gaan - voor het 15e jaar op rij - honderdduizenden Nederlanders een dag(deel) als vrijwilliger aan de slag tijdens NLdoet. Deze landelijke actie, georganiseerd door het Oranjefonds in samenwerking met honderden (vrijwilligers)organisaties, heeft als doel vrijwilligerswerk op een positieve manier voor het voetlicht te brengen. Doe je ook mee?

Kom in actie tijdens één van de klussen in Wassenaar of elders in Nederland die voor NLdoet georganiseerd worden. Kijk op www.nldoet.nl voor een overzicht van de projecten die tot nu toe aangemeld zijn en geef je op, liefst samen met je vrienden, familie, buren, sportteam, klasgenoten, collega’s enz. enz. Maatschappelijke organisaties in Wassenaar die nog een kluswens hebben, kunnen overigens via dezelfde website nog klussen aanmelden.

Ervaar zelf hoe leuk het is om samen iets voor elkaar te krijgen dat ten goede komt aan een goed doel of de samenleving. Er is voor iedereen een klus op maat, variërend van een paar uurtjes tot een dag. Voor de liefhebbers zijn er zelfs klussen die over twee dagen zijn verdeeld.. Laat je maatschappelijke betrokkenheid blijken en steek de handen uit de mouwen in Wassenaar of elders in Nederland tijdens de grootste vrijwilligersactie van ons land... NLdoet!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 070-5113133
Van Heeckerenstraat 2 Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 9.30 – 12.00 uur op ons kantoor of vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Wassenaar.