dinsdag 21 mei 2019

E Events

Boerderij Meijendel organiseert buffetavond voor Hospice

Wassenaar - Hospice Wassenaar mag zich gelukkig prijzen met heel veel vrienden, een daarvan is Cees Jan Bouman die samen met zijn kinderen, schoonzoon en kleindochter Boerderij Meijendel tot een veelbezochte pleisterplaats heeft gemaakt. Na een succesvolle benefiet Jazzavond een jaar geleden organiseren zij op 28 februari a.s. een Buffetavond met diverse Hollandse stampotten.

De gehele omzet wordt geschonken aan Hospice Wassenaar! Belangstellenden die heerlijk willen eten in een sfeervolle omgeving en net als Cees Jan en zijn familie het hospice een warm hart toedragen kunnen reserveren via telefoonnummer 070 5179601. Het buffet opent om 18.30 en sluit om 21.00 uur. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Reserveer snel want er nog maar 20 plaatsen beschikbaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief