dinsdag 21 mei 2019

A Algemeen

Na zaterdag 2 maart ijspret in Wassenaar afgelopen

Wassenaar - Op 1 december 2018 is op initiatief van twee enthousiaste Wassenaarse ondernemers, Elroy Visser en Roeland van Deursen, de eerste overdekte ijsbaan in Wassenaar open gegaan aan de kop van de haven. Zaterdag 2 maart is de laatste dag waarop op deze ijsbaan kan worden geschaatst.

IJsbaan druk bezocht
In de afgelopen periode is de ijsbaan druk bezocht door scholen en veel kinderen met hun ouders. Er zijn ook verschillende leuke evenementen georganiseerd. Zo was er een curling-competitie voor bedrijven- en vriendenteams en brachten een aantal karakters uit Frozen een bezoek aan de ijsbaan. Op www.ice-eventwassenaar.nl zijn hiervan nog wat foto's en filmpjes te bekijken.

Afbreken ijsbaan en tenten
Op maandag 4 maart starten de werkzaamheden om de ijsbaan en de tenten af te breken. Deze activiteiten duren tot en met woensdag 6 maart. Hiervan kan enige hinder worden ondervonden. Logistiek wordt er alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief