dinsdag 21 mei 2019

A Algemeen

Welk talent zet jij in voor onze samenleving?

Wassenaar - Heb je een paar uur of een dag(deel) of misschien wel meerdere dagen per week beschikbaar om je in te zetten voor anderen, of bijv. een goed doel, een cultureel project of de natuur enz. enz.? Kom vrijblijvend langs op ons kantoor voor een oriëntatie op vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Er is voor elk wat wils. Samen houden we Nederland een fijn land om in te wonen.

Een greep uit onze (ca. 100) uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.:
* Meer dan 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van reuma. Help onderzoek financieren door de collecte in een (jouw?) wijk te organiseren als Wijkhoofd (Vac. G027) of collecteer (Vac. G026) in de actieweek
van 15 t/m 23 maart een paar uurtjes in een (je eigen?) wijk.

* Bij Scoutingroep Van Wassenaer van Obdam kunnen ze altijd enthousiaste Stafleden (Vac. E 022) gebruiken. Wie helpt de activiteiten van een van de speltakken (Bevers, Welpen, Landscouts,
Zeeverkenners of Explorers) te organiseren?

* Wijkgemeenschap Groot Deijleroord ijvert om de samenhang in de wijk te bevorderen. Welke administratief sterke Secretaris (Vac. B 110) komt het team compleet maken? Ook zoekt men een wijkgenoot die de wijkkrant wil samenstellen en verspreiden (Vac. H 064).

* Het doel van Johanniter Nederland is om te ontzorgen, om plezier te bieden en het voorkomen van eenzaamheid. Wie komt het team van vrijwilligers versterken tijdens een of meerdere vakantieweken (mei-september) voor ouderen.?

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 070-5113133
Van Heeckerenstraat 2 Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 9.30 – 12.00 uur op ons kantoor of vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Wassenaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief