dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Graphic Square grafische vormgeving

Wassenaar - Voor de sponsor van de maand van januari ging Carl Verburg met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek bij Remi Noordover van Graphic Square.

Vertel eens wat over Graphic Square?
Ik ben mijn bedrijf gestart, na 7 jaar in loondienst te hebben gewerkt, in oktober 2006. Eerst vanuit Leiderdorp, snel daarna vanuit Wassenaar. Officieel bestaat het bedrijf vanaf 2002. In de weekends en avonduren heb ik een klantenbestand opgebouwd waar ik in 2006 verder mee kon.
Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen en wij zijn gespecialiseerd in het origineel grafisch ontwerpen en realiseren van bedrijfsidentiteiten en huisstijlelementen zoals folders, brochures, websites, advertenties, magazines, nieuwsbrieven, affiches, beletteringen enz. enz.
Papier blijft bestaan, maar online wordt steeds groter. We willen niet de grootste zijn, maar nog meer voor onze huidige klanten betekenen

Wat is jouw rol/functie bij Graphic Square?
Eigenaar en grafische vormgever.

Is er nog nieuws te melden over Graphic Square ?
Ons team gaat in 2019 nog meer online voor onze klanten betekenen

Wat heb je met sport in het algemeen en met Blauw-Zwart in het bijzonder?
Sporten is goed om je hoofd leeg te maken en voor de gezondheid en Blauw-Zwart is mijn cluppie al vanaf de F-jes. Ik ben speler van het 1e elftal geweest. Gedurende een kleine 10 jaar inzetbaar als back, zowel links als rechts en als voorstopper.

Voor degene die dat niet weten, wat heeft Graphic Square in het verleden meer gedaan en hoe lang al aan ben je al aan Blauw-Zwart verbonden?
Ben vooral bekend als persoon op Blauw-Zwart, maar inmiddels ook bekend geworden als huisleverancier van verschillende uitingen van en voor Blauw-Zwart.

Heb je nog een boodschap of advies voor Blauw-Zwart?
Ik hoop dat de jeugd met veel plezier kan blijven voetballen bij Blauw-Zwart, want dat is de basis voor aanwas voor ons vlaggenschip!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief