donderdag 13 augustus 2020

S Sport

Geslaagde jeugdvoetbaldagen bij Blauw-Zwart

Wassenaar - Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de jeugdvoetbaldagen bij Blauw-Zwart zeer in de smaak gevallen. Er werd heel veel voetbalplezier beleefd door een groot aantal kinderen aan de Jeugdvoetbaldagen. Bij Blauw-Zwart is de jeugd een belangrijk speerpunt, dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen een belangrijke rol in de club.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers samengesteld.

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werden door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.

Gezien het grote plezier en de beleving zijn deze jeugdvoetbaldagen onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding volledig geslaagd.
Jeugdvoetbalopleiding bedankt Blauw-Zwart voor haar ondersteuning hierbij.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief