dinsdag 21 mei 2019

A Algemeen

Previous Next

Iets te repareren?.. Kom 13 maart naar Het Repair Café

Wassenaar - Heb je kapotte spullen of apparaten thuis? Kom woensdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur naar het Repair Café in het Van Heeckerenhuis, in de Rode Kruis zaal, op de van Heeckerenstraat 2.

Heeft u kapotte spullen of apparaten die u graag gerepareerd zou zien? Koffieapparaten, waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, CD spelers, kleding, textiel, speelgoed.... Wat kapot is kan wellicht gemaakt? Bij Het Repair Café helpen wij uw spullen een duurzamer leven te geven. Dat spaart het milieu én uw portemonnee.

In de gezellige ruimte staat een team deskundige medewerkers met raad, daad en gereedschap voor u klaar. Terwijl u wacht is er thee of koffie verkrijgbaar.

Tip: in de loop van de middag wordt het vaak wat minder druk! Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het resultaat. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de kosten. Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 070-5113133
Van Heeckerenstraat 2 Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 9.30 – 12.00 uur op ons kantoor of vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Wassenaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief