vrijdag 24 mei 2019

A Algemeen

Wassenaarders.nl per 1 april: Marco draagt het stokje over aan Niels

Wassenaar - Mijn naam is Niels Lodewijk, ik ben geboren en getogen in Wassenaar en na een korte periode in het Haagse te hebben gewoond, ben ik weer neergestreken in ons mooie dorp. Marco van Leeuwen ken ik al vele jaren, sinds de start van Wassenaarders.nl, en ik ben ervan onder de indruk hoe hij deze website heeft opgezet en vormgegeven.

Ik begrijp heel goed dat het onderhouden en voortzetten van deze website voor Marco lastig te combineren is met zijn werk, vooral nu hij buiten Wassenaar is gaan wonen. Ik vond het echter echt jammer als dit mooie medium verloren zou gaan, en heb daarom besloten de handschoen op te pakken en Wassenaarders.nl van hem over te nemen.

Lokale media zijn mijns inziens belangrijk voor een dorp als Wassenaar, om te boeien en binden, maar ook om een belangrijke controlerende functie te hebben (zie onder andere ‘de burgemeestersrel’). Het is fijn dat we, naast De Wassenaarse Krant, ook een relevant en echt lokaal online platform hebben in Wassenaar.

Mijn schrijversleven ben ik net als menigeen in de jaren ’90 gestart bij ‘de Peperbus’, de schoolkrant van het Adelbert College, en sindsdien heb ik vele werk gerelateerde artikelen geproduceerd. Ik ken Wassenaar goed en wil op deze manier graag een bijdrage aan ons dorp leveren.

In grote lijnen blijft Wassenaarders.nl zoals het is. Ik ben blij met iedereen die verslag doet of een aankondiging stuurt van gebeurtenissen en evenementen in ons dorp en zal dit zeker blijven ondersteunen. Daarnaast zal Wassenaarders.nl vaker zelf met artikelen komen over onderwerpen die aan de orde van de dag, of gewoonweg interessant, zijn voor Wassenaarders om over te lezen. Grotere onderwerpen, zoals de bebouwing van Valkenburg of de toekomst van de Warenar, zullen eigen dossiers krijgen op de website. Dit maakt het voor de geïnteresseerde lezer makkelijk om een compleet beeld te vormen over alles wat gebeurd is met betrekking tot dat onderwerp.

Marco zal op de achtergrond nog betrokken blijven, al is het alleen al omdat hij veel meer verstand heeft van het onderhouden van websites dan ik. De dagelijkse operatie zal vanaf 1 april door mij uitgevoerd worden.

Heeft u tips, ideeën, kennis over bepaalde dossiers of wilt u zelf een bijdrage leveren, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief