vrijdag 24 mei 2019

P Politiek

De verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen

Wassenaar - Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland 2 verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provinciale Staten en stemmen voor de verkiesbare leden van het algemeen bestuur van uw waterschap. De leden van Provinciale Staten kiezen vervolgens de leden van de Eerste Kamer der Staten-Generaal in mei 2019.

Wat ze doen, waarom en hoe je moet stemmen dat vroegen we aan Antoinette Jans lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap van Delfland, Meindert Stolk fractievoorzitter CDA in de Provincie Zuid-Holland en Jan Anthonie Bruijn Senator in de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Nu te zien op Midvliet Ziggo kanaal 41, midvliet.nl en online

Productie
Henk Knoester Fotografie
Alice Hooft

Midvliet tv zendt dagelijks uit op Ziggo kanaal 41 om: 01, 03, 05, 07, 09, 14, 17, 19, en 22.00 uur

Midvliet al bijna 30 jaar de omroep voor gemeente Leidschendam Voorburg en Wassenaar

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief