zondag 02 oktober 2022

K Kunst & cultuur

In 2020 weer een grote musical in Wassenaar voor en door Wassenaarders

Wassenaar - In april 2020 zal in Wassenaar na jaren weer een musical worden opgevoerd voor en door Wassenaarders. Dit keer wordt het de musical “The Passion”, een eigen versie van het welbekende muziekevenement dat jaarlijks op witte donderdag op tv wordt uitgezonden.

Iedereen uit Wassenaar en omgeving kan zich hiervoor als deelnemer opgeven als hij of zij maar van zingen, dansen of theater houdt. Nadere info over de musical is te vinden op de website www.thepassionwassenaar.nl Ook zullen regelmatig stukjes in de lokale pers verschijnen.

Als alles volgens plan verloopt, zal er in juni een voorlichtingsavond gehouden worden en zal er na de zomervakantie begonnen worden met de repetities.

De musical wordt geregisseerd door Margreet Osinga, Kees van der Linden heeft de muzikale leiding en Marcel Woudsma is de producer. Alle drie zijn zeer ervaren in de musicalwereld.

De werkgroep “The Passion Wassenaar” is al maanden druk bezig met de voorbereidingen. Om een goede musical te kunnen neerzetten is de werkgroep voor een deel afhankelijk van partners en sponsoren. Zij kunnen op welke manier dan ook deze productie ondersteunen. Het zij in natura, hetzij door diensten of door een financiële bijdrage. Uiteraard stelt “The Passion Wassenaar” daar iets tegenover.

Aan iedereen, die Wassenaar weer een eigen mooie musicalproductie gunt hierbij de oproep om “The Passion Wassenaar” te steunen en contact op te nemen met de werkgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw hulp hebben we hard nodig om deze mooie productie te kunnen waarmaken en wordt zeer gewaardeerd!