zaterdag 30 mei 2020

E Events

Tweede maatschappelijke Beursvloer in Wassenaar weer groot succes!

Wassenaar - Op dinsdag 26 maart organiseerde de vrijwilligerscentrale Wassenaar voor de tweede keer de maatschappelijke beursvloer. Ditmaal werd deze gehouden bij bollenkwekerij Overdevest aan de Katwijkse weg. Wethouder Lia de Ridder opende met een slag op de gong de beursgang. Trendwatcher Lieke Lamb praatte het programma aan elkaar en zorgde ervoor, dat ieder zoveelste match werd beloond en in het zonnetje gezet.

De opzet van de maatschappelijke beursvloer is, dat met gesloten beurzen diensten worden uitgewisseld. Machmakers in geel blauwe jassen probeerden de partijen naar een match te begeleiden. Dit keer hadden zich 24 bedrijven en 30 maatschappelijke organisaties zich ingeschreven. De vragen van de maatschappelijke organisaties variëerden van bloembollenkratjes tot foto of filmshoots en van hulp bij onderhoud van de tuin tot ondersteuning in de bibliotheek. De maatschappelijke organisaties konden ook diensten onderling met elkaar uitwisselen. Alle matches werden grondig gecontroleerd door zowel een accountant als een notaris, want de uitgewisselde diensten moesten wel met elkaar in verhouding staan. Er werden deze middag weer vele matches gemaakt.

De muzikale omlijsting was van de Swingcopaters en velen droegen door sponsoring in geld of natura bij aan deze middag, waarop de match tussen vluchtelingenwerk en de Wassenaarse Oranjevereniging tot mooiste match werd uitgeroepen. Al met al wederom een groot succes met hulde aan de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, die op allerlei fronten enorm aan de weg timmert.

De volgende maatschappelijke beursvloer zal plaats vinden in 2021.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief