zaterdag 19 september 2020

S Sport

Winst en beker voor tafeltennisteam Snel en Lenig

Ieder jaar doet het competitieteam van tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL1) mee aan het bekertoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de Unie van BedrijfsTafeltennisverenigingen (UBT). De UBT is de overkoepelende bond van tien tafeltennisverenigingen in de regio Den Haag en omstreken. SEL1 heeft dit seizoen sterk gespeeld en wist door te dringen tot de finale.

Op donderdagavond 28 maart vond de finalewedstrijd plaats in Wateringen. SEL1 kwam uit tegen het Haagse SVGT2. Het was een zeer spannende finale. Beide teams gingen lange tijd gelijk op, maar SEL1 wist uiteindelijk met 5-4 de winst naar zich toe te trekken en mocht de beker mee naar huis nemen. Felicitaties voor SEL1! Zibi Pulak, Thomas Beuman, Kevin Turk en Richard Deighton vormen samen SEL1. Zij hebben de afgelopen maanden in wisselende samenstelling deelgenomen aan de bekerwedstrijden.

Naast spelen in competitieverband biedt Snel en Lenig ook de mogelijkheid om recreatief te tafeltennissen. Iedere woensdagavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur gespeeld in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Een trainer is aanwezig voor de benodigde begeleiding. De contributie bedraagt € 57,50 per half jaar. De minimum leeftijd is 16 jaar. Heb je ook zin om te komen tafeltennissen, neem dan voor meer informatie contact op met de voorzitter Richard Deighton via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

 

Bijschrift foto: Van links naar rechts op de foto: Thomas Beuman, Kevin Turk en Richard Deighton

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief