zaterdag 24 juli 2021

S Sport

Een feestelijke dag op Blauw-Zwart afgelopen zaterdag

Ondanks dat er weinig wedstrijden waren en dat Blauw-Zwart 1 helaas een nederlaag moest verwerken, was het zaterdag toch een feestelijke dag bij Blauw-Zwart. Nadat een paar weken geleden bekend is gemaakt dat Boudewijn de Geer als nieuwe Technisch Jeugdcoördinator de club komt verstreken, zijn zaterdag in de Business Club de vrijwilligersovereenkomsten getekend met de hoofdtrainers voor komend seizoen.

Na mooie woorden van voorzitter André van Herk hebben de trainers stuk voor stuk hun handtekening onder de contracten gezet.
Met deze hoofdtrainers is door de Technische Commissie de afgelopen tijd gesproken over de invulling van de teams. Dat deze trainers (weer) hebben gekozen voor onze vereniging is zeker een prestatie op zich en het vertrouwen voor een nog mooier seizoen is dan ook groot.

De hoofdtrainers zijn: Niek Altorf voor de JO8-1, Luc de Groot en Bram Smit voor de JO9-1, Maarten Konings voor de JO10-1, Lars Leget en Eric Grootveld voor de JO11-1, Stefan Altorf voor de JO12-1. Dennis Klaverveld en Martin Jasperse voor de JO13-1, Koen van Schie voor de JO14-1, Remco Roman voor de JO151, Danny Kroon voor de JO17-1, Mark Cerdijn voor de JO19-1 en als Coördinator Circuittrainer Onderbouw Bert Klaverveld. Een aantal van deze trainers heeft ook al gesproken met eventuele assistenten voor komend seizoen. Dit zal de komende weken verder vervolgd worden, evenals de gesprekken met de kandidaat-trainers voor de recreatieve teams. Naar verwachting zullen in mei deze trainers bekend worden, evenals de trainers voor de meisjesteams.

Als laatste dank aan de Club van Honderd die met een prachtige bijdrage het mede mogelijk maakt dat er nieuwe materialen en trainersjassen aangeschaft kunnen worden.. Wij kijken dan ook met groot vertrouwen naar het komend seizoen.