zondag 05 juli 2020

S Sport

Hippies WZK Zwemmen bezoeken Schiedam

Wassenaar  - Net als voorgaande jaren gingen de jeugdleden van WZK Zwemmen tijdens Pasen op kamp. Het thema van dit jaar was “Hippies”. Het weekend begon direct met een lange fietstocht naar Schiedam vanaf het Sterrenbad. Door de uitstekende conditie van deze hippies kwamen ze vol energie aan op bestemming en begonnen ze aan de kennismakingsspelletjes.

Toen ze elkaar beter hebben leren kennen, hebben ze hun eigen hippie Tie-Dye shirt gemaakt (zie afbeelding). Verder hebben ze in het bos dieren gevangen tijdens het dierengeluidenspel en geld gesmokkeld bij het smokkelspel. Door het warme weer is er ook nog gezwommen in de Krabbeplas op eerste paasdag. Schiedam Centrum werd natuurlijk ook nog bezocht tijdens het sms-spel. Daarnaast is de creativiteit van de hippies getest tijdens het ruilspel, waar de gekste dingen geruild zijn zoals: LP’s, verse eieren, een waka waka powerbank, pizza, een sjaal en vele andere mooie spullen.

De laatste avond was er natuurlijk bonte avond, waarbij verschillende acts werden uitgevoerd. De hippies bleken vele geheime talenten te hebben! Ook hadden de hippies hun grootste kampwensen in de wenspot gegooid. Een aantal gelukkige hippies zagen hun wens deze avond in vervulling gaan! Daarna was er nog een uitdagende dropping voor de oudere kampgangers in Rotterdam.

Op tweede paasdag was de laatste dag alweer aangebroken en zijn de hippies moe (een aantal hippies hadden een zeer korte nachtrust gehad), maar enthousiast weer naar het bekende Sterrenbad gefietst. We kijken terug op een erg geslaagd kamp en kijken alweer uit naar de volgende activiteit!

Namens de deelnemers en de organisatie willen wij Kluswijs bedanken voor het mede mogelijk maken van dit geweldige kamp!

Ook lid worden van WZK Zwemmen? Kijk op www.wzk-zwemmen.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief