maandag 27 mei 2019

P Politiek

VVD: 13 mei Politiek café over klimaatakkoord

Wel of geen klimaatakkoord? Koploper of volgen? Nationaal beleid of alleen in Europees verband?De discussie rondom klimaat en bijbehorend beleid voor Nederland én voor Europa wordt steeds heviger gevoerd. Niet alleen tussen partijen maar, zoals het hoort, ook binnen partijen. Er liggen vraagstukken voor over onder andere de energietransitie, vergroening van het belastingstelsel en CO2-heffingen.

Op maandagavond 13 mei gaan Gijs Dröge, voorzitter van Liberaal Groen, en Roelien Kamminga, kandidaat Europees Parlement voor de VVD, vanaf 20.00 uur met elkaar én met u in gesprek over het klimaat en de rol van de Europese Unie. Professor Joop Schoonman, als hoogleraar anorganische chemie verbonden aan de TU Delft en inwoner van Wassenaar, geeft zijn wetenschappelijke reactie op het klimaatvraagstuk.

U bent op 13 mei van harte welkom in Van der Valk de Bijhorst, Zijdeweg 54 te Wassenaar. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk.

Klimaatakkoordlogo

 

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief