donderdag 04 juni 2020

E Events

8 mei Repair Café in het van Heeckerengebouw

U bent op 8 mei van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar voor reparatie van uw elektrische apparaten of kleding. Locatie en tijd: Rode Kruis zaal, van Heeckerenstraat 2, van 14 tot 16 uur.
Is een kledingstuk, lamp, CD speler, stofzuiger of een ander apparaat kapot? Wellicht is het te repareren. En daar zetten we ons bij het Repair Café graag voor in. Zo helpen we uw spullen tegen een kleine bijdrage aan een duurzamer leven. Wist u dat we ook twee naaisters hebben, die graag uw kleding repareren? Die hebben soms wat weinig te doen!

Het Repair Café is te vinden in de zaal van het Rode Kruis in het van Heeckerengebouw. U kunt daar goed parkeren, naast theater de Warenar.

Het Repair Café is steeds open op de 2e woensdag van de maand. De volgende keer is op 12 juni, de laatste keer voor de zomervakantie. In juli en augustus zijn we gesloten. NB Ná de zomer verhuizen we naar een nieuwe locatie, de St Josefkerk. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief