zaterdag 24 juli 2021

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Van Leeuwen CV

Voor de sponsor van de maand van januari ging Carl Verburg naar de Maaldrift met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek bij Erik-Jan van Leeuwen van Van Leeuwen CV.

Carl: Vertel eens wat over Van Leeuwen CV?
Erik-Jan: In 1985 is mijn vader, Nico senior, begonnen. In 2005 heb ik het stokje overgenomen. Sinds 2017 hebben we een tweede bedrijf erbij: Van Leeuwen klimaattechniek. Hier houden wij ons onder meer bezig met airconditioning en warmtepompen.

Carl: Hoe ze je de toekomst van Van Leeuwen CV & Klimaattechniek?
Erik-Jan: Werk is er voldoende. Alleen mensen die het uitvoeren, dat is nog een dingetje. Met 12 mensen in totaal loopt het allemaal naar wens. Wel ben ik altijd op zoek monteurs die het vak in willen.
Verder zijn wij met ons nieuwe bedrijf klaar voor de toekomst, met onder andere de nieuwe manieren om energie op te wekken.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou van kennen?
Erik-Jan: Van het warm douchen na wedstrijden en trainingen. Hahaha ….
Mijn hele jeugd heb ik gevoetbald bij Blauw-Zwart met als hoogtepunt de zaterdag 1 formatie. Verder ben ik, om Blauw-Zwart te steunen, al jaren lid van de Business Club.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Erik-Jan: Sporten is goed voor de kinderen. In teamverband samenwerken is de basis voor de toekomst. En fit blijven is belangrijk! Verder is Blauw-Zwart een verzamelplek voor Wassenaarders die van voetbal houden. Het is belangrijk dat de club blijft bestaan. En,… zonder vrijwilligers en sponsoren lukt dat niet!

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder nog iets kwijt?
Erik-Jan: Blauw-Zwart toont waardering naar de sponsoren door af en toe activiteiten te organiseren voor de sponsoren en ze uit te nodigen bij evenementen op de club.