maandag 27 mei 2019

P Politiek

CDA Wassenaar organiseert Europees politiek café

Maandag 20 mei organiseert het CDA Wassenaar in samenwerking met het CDA Voorschoten een politiek café in het kader van de Europese verkiezingen. Jongerenkandidaat Jimmy Bastings zal hierbij aanwezig zijn om te spreken over het CDA thema van deze verkiezingen: Europa, het beschermen waard! Ook Moniek van Sandick, Provinciale Statenlid namens het CDA, zal aanwezig zijn om over diverse thema’s te spreken. Er zal tijdens dit café natuurlijk gelegenheid zijn om uw vragen te stellen aan de aanwezigen en mee te discussiëren.

Aansluitend is er tijd voor een borrel. Het belooft een interessante en gezellige avond te worden. U bent van harte welkom 20 mei in Bar ’t Ruime Sop om 20:30 uur. Adres: Van Zuylen van Nijeveltstraat 100.
Voor meer informatie zie: www.cdawassenaar.nl

CDA politiek cafe

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief