zaterdag 30 mei 2020

N Nieuws

Komend weekend ICMF: Heeft u al kaartjes?

Komend weekend vindt het jaarlijkse International Chamber Music Festival weer plaats in Wassenaar. Kamermuziek op topniveau!
Heeft u uw kaartjes voor het 10de Festival van het ICMF Wassenaar al? Nog maar enkele dagen te gaan...

Woensdagavond was reeds uitverkocht, voor het weekend zijn nog kaarten beschikbaar.

Vrijdag 17 mei
Viert u ook ons 10-jarig bestaan en de koninklijke verjaardag met ons een sfeervolle Argentijnse avond met bandeonist Santiago Cimadevilla op het strand? Omdat er veel vraag naar deze avond was, hebben wij na 5 jaar deze avond weer georganiseerd. En iedereen die daar eerder is geweest, weet hoe bijzonder muziek bij ondergaande zon ervaren kan worden. Uiteraard mag er na afloop van het concert ook zelf gedanst worden en is er ruim tijd om gezellig bij te kletsen onder het genot van goede Argentijnse wijn. Wij hopen u vrijdag 17 mei om 20:00 bij Paviljoen Sport te zien!

Zaterdag 18 mei
Mist u deze bijzondere avond in de Dorpskerk niet! Muziek van Mahler en een wereldpremière van Thomas Beijer onder leiding van dirigent Lawrence Renes worden op zaterdag 18 mei gespeeld.

Zondag 19 mei
Komt u ook op zondag 19 mei met uw (klein)kinderen naar de familievoorstelling van Babar, de kleine olifant?

Met Edwin Rutten als verteller (u vast bekend als "Ome Willem") en 16 internationale topmusici wordt deze ochtend een absoluut genot, ook voor de (groot)ouders.

Om 11:00 bent u welkom voor een kopje koffie, terwijl de kinderen vermaakt worden met kleurplaten (van Babar), schminken en wat lekkers. Vanaf 12:00 begint de voorstelling, die ongeveer 1 uur zal duren. Wij zien u graag op Kasteel Oud Wassenaar !

 Tickets voor het festival zijn te krijgen via www.icmf.nl of bij Boekhandel De Kler in de Langstraat te Wassenaar

 

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief