maandag 13 juli 2020

A Algemeen

Wassenaar steunt hardlopers Run for Rio van Luxemburg tot Wassenaar

Op 31 mei om 05.00 uur ruik je de geur van koffie. Je gaat je tentje uit, bromt goede morgen en wrijft de slaap uit je ogen. Je kijkt in de ongewassen en ongeschoren koppies van je loopmaten. Tja, wat staat je te wachten de komende 35 uur. Je gaat 25 km hardlopen en 125 km fietsen. Telkens in kleine etappes. Tussendoor is er vervoer in één van de brandweerbussen van de regio Hollands Midden.

De route kent een pittige start met fraaie klimmetjes in de Ardennen. Daarna wordt de Vennbahnroute tot Aken gevolgd. Na het Limburgse heuvellandschap wordt in het donker gelopen en gefietst langs de Zuid Willemsvaart tot ’s Hertogenbosch. Op de Maasdijk en de Waaldijk is het genieten van de langzaam optrekkende mist. Met pontjes worden de rivieren overgestoken. Na vele mooie paden door het Groene Hart komt Wassenaar in zicht. Via Papelaan, Papeweg, Lange Kerkdam, Langstraat, Hogendorpstraat, Luifelbaan, Schoolstraat en Berkheistraat is rond 16.00 uur de finish bij Herberg ‘t Hoekje. Wassenaarders, zet 1 juni in de agenda. Zoek rond 15.30 uur een mooi plekje uit in of rond Wassenaar en moedig deze stoere mannen en vrouwen aan!!

Onderweg ga je zeker één of meerdere keren stuk, je raakt vermoeid. Je verplaatst je gedachten naar de weeskinderen in Oeganda. Hoe blij zullen zij zijn als hun school straks wordt gebouwd. Of je denkt aan de mensen uit je naaste omgeving, die het soms ook moeilijk hebben. Dan zijn jouw pijntjes als loper maar relatief. Die gaan weer over. En hoe geweldig is het dat je wordt gesteund door vele particulieren en bedrijven uit Wassenaar. Afgelopen weken hebben vele bedrijven zich aangemeld de lopers te ondersteunen voor hun actie voor de weeskinderen in Oeganda.

Bellekom Tuinen, Lagerberg Verhuisgroep, Allsails Zeilmakerij, Voorham Verf- en Woonprofessionals, Marius jouw wijnvriend, Soofrench, Kapsalon Beetje Stout, Light Design Van Loenen, Dino’s Place, Restobar Chester, Hoekstra Wheels, RoyAll shoe Repair & Leatherstore, Juwelier Koelewijn, De Broodjes Bar, Hamaco Verhuur, Lommers Installatiebedrijf, Passage Kledingreparatie & Stomerij, Bins Mode, Noordover Assurantiën, 2search4recruitment, Noordover Consultant en de Gastrobar. Wat een namen, wat een bedrijven, wat een steun. En volgende week volgen er nog meer.

Bent u nog niet benaderd en wilt u de actie steunen, neem dan contact op met Leo Bellekom (0643265500) of stort uw bijdrage op NL57RABO0368010724 of NL21INGB0000193157 t.n.v. Stichting Run for Rio o.v.v. LuWaloop.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief