vrijdag 17 september 2021

S Sport

Blauw-Zwart MO11-1 wint van koploper DSO

Zaterdag 25 mei was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen voor de meiden van MO11-1. Koploper DSO kwam naar sportpark De Schulpwei.
Blauw-Zwart begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel 1-0 voor door een doelpunt van Inge. Bloem en Yfke liepen de longen uit hun lijf op het middenveld en hadden de taak om de tegenstander geen ruimte te geven. Femke stond achterin heel goed te verdedigen en maakte een paar keer een goede actie!


Al snel kwam Blauw-Zwart er weer uit en Jada zette met haar linkerbeen 2-0 op het scorebord. Even later werd Inge weer diep gestuurd en die maakte er 3-0 van!

De tweede helft had Blauw-Zwart het zwaar, maar Lizzy had de verdediging goed neergezet en liet de tegenstander geen kans. Sophie en Julia stonden erg goed te verdedigen en gooide zich steeds voor elke bal.
En als de bal toch op doel werd geschoten, was daar altijd nog keepster Ymke. Zij hield op alle mogelijke wijze de ballen uit haar doel: met haar voeten, met haar handen en zelfs met haar hoofd.
We kwamen er voorin af en toe nog gevaarlijk uit. Meike werkte erg hard en kreeg de bal net niet in het doel.
De meiden wonnen de wedstrijd met 3-1 en alle supporters waren erg enthousiast. Uiteindelijk eindigen ze op een prima vierde plek. Na afloop wat te drinken en patatjes in de kantine, en dat maakte een geslaagd seizoen compleet!

Resten ons nog 2 toernooien en dan kunnen we genieten van een welverdiende vakantie. Hoewel de meiden die vakantie liever overslaan!

BZ MO11 volledig