Blauw Zwart MO11-2 sluit competitie seizoen winnend af!

4 juni 201945 second read

Dinsdagavond speelden de meiden van Blauw/Zwart MO11-2 de thuiswedstrijd tegen Foreholte MO11-1. Dione keepte ook deze wedstrijd weer heel goed!

Sarah en Sofhia zorgden wederom voor een ijzersterke verdediging. Amira zorgde voor het eerste doelpunt voor de rust. Cheyenne en Karina maakten weer heel veel meters op het middenveld en waren een goede schakel tussen achterhoede en spits. Frederique nam de ballen goed aan en zorgde weer voor mooie assists. Naomi wist in de tweede helft 2 keer te scoren en superspits Alida knalde de bal ook weer fantastisch het net in van de tegenstander. Eindstand 4-0.

Een prachtige afsluiting van het seizoen van een superleuk team dat echt keihard en met veel lol met elkaar gewerkt heeft!

Als klap op de vuurpijl wonnen deze kanjers zondag ook nog de 3e prijs op het streektoernooi bij DSO.
Heel veel dank aan Nathalie en Senna en de trainers van de donderdag!