zaterdag 24 oktober 2020

S Sport

Gravinnen winnen De Dubbel

Op zaterdag 1 juni heeft de MO19-1 van Graaf Willem II-VAC de districtsbeker West II van de KNVB gewonnen door op de velden van bvv Barendrecht Hekelingen met 4-0 te verslaan. In het zonnetje was het voor de toeschouwers goed toeven, maar moest er door de speelsters hard worden gewerkt. Mede door zeer goed combinatievoetbal en vier mooie doelpunten was het een dag om nooit te vergeten. De ontlading na het laatste fluitsignaal was groot. Omdat de MO19-1 een paar weken geleden ook al ongeslagen kampioen in de Hoofdklasse was geworden, is hiermee de “Dubbel” een feit.

Een mijlpaal in de historie van Graaf Willem is bereikt, want nog nooit eerder pakte een meisjesteam de Dubbel. Een geweldige prestatie van formaat van dit MO19-1 team, maar zeker ook van de ervaren, sportieve trainer/coach Ron Meuwese en enthousiaste teamleidster Rebecca de Buck.

Ook de kampioenschappen van de MO11-1 en MO11-2 en de uitstekende prestaties van de MO17, MO15 en MO13 laten zien dat de Vrouwen- en Meisjesafdeling van Graaf Willem een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.
Omdat sommige speelsters van de MO19 naar het buitenland vertrekken en bovendien een speelster gescout is en volgend seizoen in Sparta VR1 gaat spelen is het team op zoek naar nieuwe speelsters. Heb je belangstelling voor dit team of één van de andere vrouwen/meisjes teams van Graaf Willem stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ga een keer meetrainen.